Проект за модернизација на земјоделството-Agriculture Modernization Project


Воведување на Национална Програма за Консолидација на Земјиште (MAINLAND)


ФАО: Проект за национално агро-еколошко зонирање (реонизација на земјоделското производство)


ФАО: Македонски почвен информативен систем (МАСИС)
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици