Lajmërime


Sot, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë Ujërave ishte nikoqire e delegacionit të nivelit të lartë nga Republika e Malit të Zi, të udhëhequr nga ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave të Malit të Zi, z. Aleksandar Stijoviq.


Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, sot në hapësirat e MBPEU-së realizoi takim me kultivuesit e rrushit nga Negotina të cilët kohët e fundit protestuan. Në takim morën pjesë gjithashtu edhe drejtori i Inspektoratit për Bujqësi, Zoran Shapuriq dhe kryetari i Komunës së Negotinës, Toni Delkov.


Sot, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha ishte në Negotinë, ku kultivuesit e pakënaqur të rrushit po protestonin. Së bashku me kryetarin e Komunës së Negotinës, Toni Delkov, deputetët Daniela Koleva dhe Panço Minov, paparalajmëruar ishin në protestë për të dëgjuar kërkesat e kultivuesve të revoltuar të rrushit.


Sot, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, realizoi konferencë për shtyp në sallën e madhe të MBPEU. Në fjalën e tij, ministri prezantoi rezultatet e arritura gjatë vitit të kaluar.


Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Arjanit Hoxha sot vizitoi njësinë rajonale në Tetovë. Së bashku me kreun e NJR Tetovë, Nuredin Deari, shpërndanë kartela për "Naftë të Gjelbërt" për fermerët nga rajoni i Tetovës.