Ministri Hoxha, sot nga Kavadari njoftoi për masën e re të ndërhyrjes që u ra dakord në këshillin e djeshëm ekonomik të qeverisë

19.9.2020 15:00:00


Ministri Hoxha, sot nga Kavadari njoftoi për masën e re të ndërhyrjes që u ra dakord në këshillin e djeshëm ekonomik të qeverisë.
Me masën e re shtesë të ndërhyrjes, Qeveria do të ndajë 4 denarë shtesë për kilogram rrush të dorëzuar të destinuara për përpunim në distilatë vere dhe lëng rrushi, fonde të siguruara nga programi Kovid i Qeverisë.
2 denarë të rënë dakord më parë për Vranec dhe Smederev, të cilat do të paguhen nga Programi për pagesa direkte dhe 2 denarë subvencion për rrushin e blerë, mbeten të vlefshme deri në fund të këtij viti përmes programit qeveritar Kovid.
#MBPEU vazhdon të punojë në interes të të gjithë palëve në sektor, me përpjekjet e përbashkëta të të gjitha palëve të interesuara. Ne vazhdojmë të ndërtojmë një partneritet në arritjen e qëllimit tonë - bujqësi e qëndrueshme, konkurruese dhe e zhvilluar.

Share