Realizoi takim pune me kryetarin e Odës Ekonomike të Maqedonisë veri perëndimore, z Nebi Hoxha

18.9.2020 11:00:00


Ministri i bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujërave, realizoi takim pune me kryetarin e Odës Ekonomike të Maqedonisë veri perëndimore, z Nebi Hoxha.
Në takim z.Hoxha shpalosi problemet dhe vështirësitë e bizneseve private, e sidomos ato të sektorit bujqësor, duke kërkuar që të bëhen reforma në këtë sektor, të cilat do të mundësojnë zhvillimin e barabartë rural.
Ministri i bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujërave z.Hoxha premtoi se do të jetë partner i tyre në avansimin e programeve për zhvillimin e bujqësisë dhe agroturizmin, duke kontribuar në përforcimin e programeve nacionale por edhe atë IPARD.

Share