Ministri i bujqësisë, pylltarisë dhe ujrave Arianit Hoxha, iu bashkangjit takimit solidarizues të kultivuesve të mollëve në Prespë

5.9.2020 23:50:00


Sonte, ministri i bujqësisë, pylltarisë dhe ujrave Arianit Hoxha, iu bashkangjit takimit solidarizues të kultivuesve të mollëve në Prespë. Kërkesat e tyre janë modeste dhe me një vullnet pozitiv, edhe nga ana qendrave grumbulluese jam i bindur se do arrihet një model ku të gjitha palët do dalin fitimtarë. U zotova para tyre se do angazhoj gjithë potencialin brenda Ministrisë për të gjetur zgjidhje me të cilën do vlersohet mundi dhe puna e tyre.

Share