THIRRJE PUBLIKE PËR DHËNIEN E GJAHUT NË VENDET E GJUETISË PËR PËRDORIM ME ANË TË KONCESIONIT NË RAJONET SV NIKOLE, MAKEDONSKI BROD, KAVADAR, NEGOTINË, KOÇAN, BEROVË, DELCEVË DHE STRUGË

21.12.2020 15:00:00


Dokumente për tu shkarkuar

THIRRJE PUBLIKE PËR DHËNIEN E GJAHUT NË VENDET E GJUETISË PËR PËRDORIM ME ANË TË KONCESIONIT NË RAJONET SV NIKOLE, MAKEDONSKI BROD, KAVADAR, NEGOTINË, KOÇAN, BEROVË, DELCEVË DHE STRUGË
THIRRJE PUBLIKE
Share