Јавен ОГЛАС бр.03/19 за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост за површини над 3 хектари по пат на електронско јавно наддавање

13.12.2019 13:00:00


- Последниот ден за поднесување пријави за учество на јавниот оглас е 13.01.2020 година (Понеделник)

- Понудите доставени по овој јавен оглас ќе бидат јавно отворени на ден 14.01.2020 година (Вторник) во големата сала за состаноци во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ул.Аминта Трети бр.2 Скопје со почеток од 10 часот.

Документи за превземање

ПОВРШИНИ
ОБРАЗЕЦ НА ПОНУДА ПО ЈАВЕН ОГЛАС
ВЕРЗИЈА ЗА БАНКАРСКА ГАРАНЦИЈА ЗА УЧЕСТВО
ЈАВЕН ОГЛАС 03-19
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици