ЈАВЕН ПОВИК за користење на техничка поддршка за организирање и спроведување на манифестации за промоција на земјоделски производи во Република Северна Македонија

23.03.2019 12:00:00


Предмет на јавниот повик:

Доставување на предлог за користење на техничка поддршка за организирање и спроведување на манифестации за промоција на земјоделски производи во Република Северна Македонија од областа на земјоделството, руралниот развој, шумарството и водостопанството.

Повеќе информации на документот во прилог подолу.

Документи за превземање

Јавен оглас
Упатство
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици