МЗШВ: По верификацијата на пратеничкиот мандат на досегашниот министер Николовски уште на 28 мај 2024 овластена е заменик министерката Вјолца Бериша и измената е извршена во Централен регистар

03.06.2024 12:10:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ја информира јавноста дека со верификацијата на пратеничкиот мандат на 28.05.2024 година на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, заврши извршувањето на функцијата министер. Од 27.05.2024 година е дадено овластување на заменик министерката за земјоделство, шумарство и водостопанство Вјолца Бериша која во целост може да ги извршува тековните активности за непречена работа на министерството, а истата измена уште на 27.05.2024 е побарана и веќе извршена и во Централниот регистар.

Документи за превземање

Тековна состојба
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици