Аплицирај за субвенции 2023

30.05.2023 19:30:00


Во тек е поднесувањето на барањата за директни плаќања по програмата за финансиска поддршка во земјоделството 2023.Земјоделците ги потсетуваме дека рокот за електорнското аплицирање е отворен до 30 јуни.Апликациите може да се поднесат електронски преку порталот  https://e-subvencii.ipardpa.gov.mk/perun/index.html  или директно во канцелариите на подрачните единици при Министерството.

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици