Јавен оглас за ангажирање на практиканти број 02/2023

17.05.2023 14:00:00


Врз основа на член 4 од Законот за практикантство („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 98/2019 и 103/2021), Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува Јавен оглас број 02/2023 за ангажирање на практиканти. 

 

Документи за превземање

Оглас 02-2023
Пријава за практиканти
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици