ЈАВЕН ПОВИК за поднесување на барања за поддршка на развојот на земјоделските задруги

17.05.2023 09:00:00


Согласно Програмата за поддршка на развојот на земјоделските задруги за 2023 година („Службен весник на Република Северна Македонија" бр. 97/23), Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува ЈАВЕН ПОВИК за поднесување на барања за поддршка на развојот на земјоделските задруги. Повеќе за јавниот повик, деталите, начините и критериумите за аплицирање може да ги прочитате во документите во прилог.

Документи за превземање

Јавен повик
Барање-прилог 1
Изјава-прилог 2
Список-прилог 3
Деловен план- прилог 4
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици