ЈАВЕН ПОВИК за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2023 година

11.05.2023 15:00:00


Oбјавен првиот јавен повик за Mерката „Инвестиции во модернизација на земјоделските стопанствa“ или популарно наречена мерка „Бизнис план“ од Програмата за рурален развој, која ја воведовме за прв пат како дел од најголемата земјоделска реформа.

Повеќе за јавниот повик, деталите, начините и критериумите за аплицирање може да ги прочитате во документите во прилог.

Документи за превземање

Јавен повик
Деловен план
Упатство за мерка 121
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици