ЈАВЕН ПОВИК за поднесување на предолози за трошоци за ангажман на лица за промоција на вино и други производи од винско грозје на социјалните мрежи

05.04.2023 13:50:00


Согласно програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2023 година („Службен весник на Република Северна Македонија" бр. 43/23) и Уредбата за видот на активности, максималниот износ по активности, корисниците, субјектите кои учествуваат во постапката, поблиските критериуми и начинот за доделување на техничката поддршка во земјоделството и руралниот развој („Службен весник на Република Северна Македонија" бр. 208/19, 236/19, 53/21, 175/21, 67/22, 81/22, 206/22 и 43/23), Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува ЈАВЕН ПОВИК за поднесување на предолози за трошоци за ангажман на лица за промоција на вино и други производи од винско грозје на социјалните мрежи.

Во прилог јавниот повик и останатите прилог документи за истиот. 

 

Документи за превземање

ЈАВЕН ПОВИК - ПРОМОЦИЈА НА ВИНО И ДРУГИ ПРОИЗВОДИ ОД ВИНСКО ГРОЗЈЕ
ПРЕДЛОГ ЗА ПРОМОЦИЈА НА ВИНО И ДРУГИ ПРОИЗВОДИ ОД ВИНСКО ГРОЗЈЕ
ИЗЈАВА ЗА ДВОЈНО ФИНАНСИРАЊЕ
НАЗИВ И РЕЗИМЕ НА ПРЕДЛОГОТ
ПЛАН НА АКТИВНОСТИ СО ВРЕМЕНСКА РАМКА НА РЕАЛИЗАЦИЈА
ИЗЈАВА ЗА СОГЛАСНОСТ ОД КОРИСНИК
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици