Јавен оглас број 01/2023 за ангажирање практиканти во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство

27.03.2023 09:30:00


Врз основа на член 4 од Законот за практикантство („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 98/2019 и 103/2021), Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува:

Документи за превземање

Јавен оглас за ангажирање практиканти
Пријава за практиканти
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици