ПОВИК ЗА ИНТЕРЕС ЗА УЧЕСТВО НА САЕМСКИ МАНИФЕСТАЦИИ ВОН РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

30.01.2023 14:20:00


Почитувани,

Согласно програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2023 година, во делот за учество на саеми и саемски манифестации вон Република Северна Македонија, Ве повикуваме да доставите свои предлози.

1. Предлог на саеми;

2. Број на потенцијални учесници;

3. Количини / капацитети на производи кои може да се произведат и

4. Оправданост за учество на саемите:

За традиционалните саеми заради задржување на постојните пазари и

Нови потенцијални пазари.

Ве молиме Вашите предлози да ги доставите до 10.02.2023 година, до Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство,Сектор за маркетинг и квалитет на земјоделски производи

Ул. Аминта трети бр. 2, 1000 Скопје.

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици