Јавен оглас број 03/2022

28.10.2022 09:55:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува Јавен оглас за ангажирање на 3 (три) практиканти до 31.12.2022 година.

Документи за превземање

Оглас 03-2022
Пријава за практиканти
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици