Јавен оглс број 04/2022

03.10.2022 09:30:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас за вработување  на  определено време до 31.12.2022 година 

Документи за превземање

Оглас 04-2022
Пријава за вработување
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици