Список на кандидати на кои им е одобрено полагање на испит за стопаснки риболов и испит за рибочувар

24.08.2022 15:00:00


На ден 06 09.2022 година, со почеток во 10:00 часот во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ќе се одржи испит за стопански риболов и испит за рибочувар.Списокот на кандидати на кои им е одобрено барањето за полагање на испит е дадено во прилог.

Документи за превземање

КАНДИДАТИ НА КОИ ИМ Е ОДОБРЕНО БАРАЊЕТО ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТ - стопански риболов 06.09.22
КАНДИДАТИ НА КОИ ИМ Е ОДОБРЕНО БАРАЊЕТО ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТ рибочувар 06.09.2022
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици