Јавен оглас бр. 01/2022 за практиканти

07.07.2022 11:03:00


Врз основа на Член 4 од Законот за практиканство (,,Службен весник на РСМ,, бр. 98/2019 и 103/2021), Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас за ангажирање на 25 (дваесет и пет) практиканти. 

 

Документи за превземање

Оглас 01-2022
Пријава за практиканти
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици