Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство

 ул. Ленинова бр.2 Скопје- Центар, Центар

 тел: (02) 3134 477

 факс: (02) 3230 429

веб страна: mzsv.gov.mk 

 електронска пошта: info@mzsv.gov.mk
Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици