Стратегија за лозарство и винарство 2023-2033


Нацрт-Стратешки план за развој на земјоделските задруги (2022-2028)


Стратегија за производство на тутун со акционен план 2021-2027 год
Национална стратегија за земјоделство и рурален развој 2014-2020 година
Национален план за органско производство 2013 - 2020


Комуникациска стратегијаПон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици