Index of /docs/19. Активни регистри во МЗШВ

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -
[  ]ЕКОНОМСКИ И СОЦИЈАЛНИ ПАРТНЕРИ ВО СЕКТОР ЗА ЛОЗАРСТВО.pdf04-Dec-2017 16:04 200K
[  ]ЕКОНОМСКИ И СОЦИЈАЛНИ ПАРТНЕРИ ЕВИДЕНТИРАНИ ВО СЕКТОР ЗЕМЈОДЕЛСТВО.pdf05-Dec-2017 11:16 214K
[  ]ЗАШТИТА_географски назив_PR_271117.pdf27-Nov-2017 15:49 513K
[  ]Производители на вино PR_231117.pdf24-Nov-2017 18:24 193K
[  ]РЕГИСТАР Откупувачи на овошје_PR_271117.pdf27-Nov-2017 15:49 292K
[  ]Регистар на откупувачи на градинарски култури.xls29-Nov-2017 12:08 120K
[  ]Регистар на откупувачи на житни култури и маслодајни семиња.xls29-Nov-2017 12:08 98K
[  ]Регистар на откупувачи на млеко, жив добиток и мед.xls29-Nov-2017 12:08 131K
[  ]Регистар на откупувачи на тутун .pdf24-Nov-2017 18:24 352K
[  ]Регистар на увозници на одделни земјоделски производи (брашно и пченица).xls29-Nov-2017 12:08 116K
[  ]Регистер на одобрени одгледувалишта на пчелни матици 2017 г..pdf24-Nov-2017 18:24 204K
[  ]Регистер на признати организации на одгледувачи на добиток 2017 г..pdf24-Nov-2017 18:24 214K
[  ]ТАБЕЛАРЕН ПРЕГЛЕД НА ПОДНЕСЕНИ БАРАЊА ЗА ВРШЕЊЕ НА ДЕТАЛНИ ГЕОЛОШКИ ИСТРАЖУВАЊА И ЕКСПЛОАТАЦИЈА НА МИНЕРАЛНИ СУРОВИНИ 2017 ГОДИНА.pdf05-Dec-2017 17:05 372K
[  ]Увозници на вино PR_241117.pdf24-Nov-2017 18:24 126K

Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.mzsv.gov.mk Port 80