Arjanit Hoxha

 

Lindur më 18 Tetor 1986, në Resnjë.

Kombësia: : shqiptar

Statusi martesorë: I martuar, baba i 3 fëmijëve

Ka mbaruar Fakultetin e Administrimit të Biznesit në Universitetin e Evropës Juglindore - Tetovë në vitin 2008.

Që nga viti 2009 themelues dhe menaxher i një kompanie private.

2018 - Zgjedhet Sekretar i Përgjithshëm i partisë politike Lëvizja BESA.Aktivitetet:   

-                    Nëntor 2003 deri në Prill 2004 - Koordinator  projekti i mbështetur nga OSBE.

-                    Tetor 2005 - Shtator 2006 - Anëtar i Parlamentit Rinor Evropian

-                    Prill 2010 - Maj 2010 - Pjesë e Programit Ndërkombëtar për Vizitat në Shtetet e Bashkuara të Amerikës - "Liderët e rinjë evropianë - IVLP"Gjuha amtare: Shqip

Rrjedhshëm e flet në gjuhën maqedonase dhe angleze.

 


Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
Die

Zgjidh datën