Lajmërime


Sot, në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Ministri Hoxha dhe përfaqësuesit e katër fakulteteve nga tre universitete në vend, nënshkruan memorandume bashkëpunimi.


Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, së bashku me Drejtorin e Agjencisë për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, Nikica Baçovski dhe Kryetarin e Komunës së Resnjës, Zhivko Gosharevski, në Sallën e Madhe të Komunës së Resnjës, sot ndanë në mënyrë solemne shtatë kontrata për furnizim me mekanizëm bashkangjitës bujqësor. Fondet këto të siguruara përmes Programit IPARD.


Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha sot u takua me Ministrin e Bujqësisë të Republikës së Turqisë, Bekir Pakdemirli.


Sot, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, mori pjesë në krasitjen tradicionale të vreshtave në Negotinë dhe Kavadar. Të pranishëm në ngjarje poshtu ishin edhe Kryetari i Komunës së Negotinës - Toni Delkov dhe kryetari i Komunës së Kavadarit - Mitko Jançev.


Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural ka paguar gjithsej 550,741,044 denarë në llogaritë e 14,113 vreshtarëve.Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
Die

Zgjidh datën