Lajmërime


Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, së bashku me ministren e Arsimit dhe Shkencës, Mila Carovska, kryetarin e Komunës së Shkupit, Petre Shilegov, Komunës Kisela Vodë, Filip Temelkovski, nxënës dhe profesorë të shkollës së mesme “Braqa Milladinovsk” mori pjesë në hapjen solemne të "Mini ZOO Park" në këtë shkollë të mesme të Draçevës.


Sot, në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, ministri Arjanit Hoxha realizoi takim me Delegacionin e Lartë të Shtetit të Vermontit, të udhëhequr nga Zëvendës Guvernatori i shtetit të Vermontit, Molly Grey, i shoqëruar nga Komandanti i Gardës Kombëtare, Gjeneral Majori, Greg Knight, të cilët vizituan Ministrinë si pjesë e Programit të Partneritetit Shtetëror.


Sot, në brigjet e Liqenit të Prespës në Pretor, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Arjanit Hoxha, së bashku me kryetarin e Komunës së Resnjës, Zhivko Gosharevski, zyrtarisht i dorëzuan koncesionarit të ri marrëveshjen e koncesionit.


Sot ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, së bashku me kryeministrin Zoran Zaev, drejtorin e Agjencisë për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, Nikica Baçovski dhe Vesna Ivanoviq-Kastared, udhëheqëse e UN Women, organi i KB për barazinë gjinore dhe fuqizimin e grave dhe me përfaqësuesit e Federatës Kombëtare të Fermerëve, në Parkun e Qytetit në Shkup,morën pjesë në ndarjen e 11, nga gjithsej 250 marrëveshjeve për grante, nga programi i MBPEU "Gruaja Rurale", implementuar nga Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural.


“Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut është duke punuar vazhdimisht për të përmirësuar kushtet e jetesës së qytetarëve në mbarë vendin, prioriteti ynë kryesor është të inkurajojmë zhvillimin e ekuilibruar rajonal, e për të arritur sukses, duhet punuar në përmirësimin e kushtet themelore për jetë”, tha zëvendëskryeministri i Qeverisë, përgjegjës për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet, Fatmir Bytyqi, i cili së bashku me ministrit të bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujërave, Arianit Hoxha sot vizituan NP për kryerjen e shërbimeve për menaxhimin e ujërave “Hidrosistemi Zletovica” në Probishtip.Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
Die

Zgjidh datën