Lajm


Ministri i Brendshëm Oliver Spasovski dhe Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Trajan Dimkovski, së bashku me kryetarin e Komunës së Resnjës, Zhivko Gosarevski, vizituan sot zonat e populluara në rajonin e Prespës që u prekën nga stuhia. Ministrat treguan se qeveria dhe shërbimet lokale nga dje ne mbrëmje po punojnë për pastrimin e terrenit


Presidenti i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Trajan Dimkovski sot në Shtip kanë zhvilluar një takim pune me kryetarin e komunës Blagoj Boçvarski.


Ish-Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço Nikolovski zyrtarisht e dorëzoi sot postin  ministrit të ri Trajan Dimkovski. 


Përfaqësues nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, së bashku me Kryetarin e Bashkisë Rosoman, Branko Janev, nga Inspektoriati Shtetëror i Bujqësisë, Laboratori Fitosanitar  Shtetëror sot në Rosoman vizituan pikat e blerjes për pjeshkë.


Përfaqësues nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Inspektorati Shtetëror i Bujqësisë dhe Laboratori Fitosanitar Shtetëror u takuan sot në Rosoman me kryetarin e komunës z. Branko Janev.