Lajmërime


Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural u kujton të gjithë atyre që janë të interesuar të aplikojnë për masën 1 " Investime në mjete materiale të ekonomive bujqësore " se po afrohet fundi i afatit për paraqitjen e aplikimeve.


Edhe 10 ditë deri më 31 korrik të vitit 2020. zgjat afati i fundit për paraqitjen e aplikimeve për subvencione për Programin për Bujqësi te vitit 2020


Agjencia për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural, informon të gjithë përdoruesit e mbështetjes financiare në bujqësi se ka filluar aplikimi për përfitim të subvencioneve për bujqësi. 


1 korrik 2020, Budapest, Hungari - Megjithëse vëmendja e mediave është kthyer në pandeminë njerëzore, ethet afrikane të derrave janë ende një problem i madh. Kjo sëmundje sjell shpenzime të mëdha ekonomike, ndërprerje të rëndësishme tregtare dhe ndikon seriozisht në jetën rurale.


Në seancën e djeshme, Qeveria miratoi informacionin dhe dha pëlqimin për ndryshimet në Rregullore mbi shumën e kompensimit për punimet e kryera të Inspektoratit Shtetëror për Bujqësi (DIZ). Këto ndryshime lehtësojnë kushtet për regjistrim në regjistrin e prodhuesve të verërave të personave fizikë dhe kantinave të vogla. Konkretisht, zvogëlohet shuma për tarifën nga 10,000 denarë deri në 1.500 denarë për kantinat me një kapacitet përpunimi dhe ruajtje të verës deri në 30,000 litra në vit dhe 5,000 denarë për kantinat me një kapacitet përpunimi dhe ruajtje të verës mbi 30,000 litra.Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
Die

Zgjidh datën