Lajmërime


Paraqitja e kandidatëve të interesuar për dhenien e provimit me qëllim të marrjes së licencës për vlerësimin e duhanit , mbaron me 04 tetor 2021. Provimi do të mbahet para komisioni të formuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujerave.


Sot, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha zhvilloi takimin e parë me ambasadorin e Republikës së Argjentinës, Shkëlqesinë e Tij, Alfredo Atanasov.


Sot, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë Ujërave ishte nikoqire e delegacionit të nivelit të lartë nga Republika e Malit të Zi, të udhëhequr nga ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave të Malit të Zi, z. Aleksandar Stijoviq.


Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha, sot në hapësirat e MBPEU-së realizoi takim me kultivuesit e rrushit nga Negotina të cilët kohët e fundit protestuan. Në takim morën pjesë gjithashtu edhe drejtori i Inspektoratit për Bujqësi, Zoran Shapuriq dhe kryetari i Komunës së Negotinës, Toni Delkov.


Sot, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha ishte në Negotinë, ku kultivuesit e pakënaqur të rrushit po protestonin. Së bashku me kryetarin e Komunës së Negotinës, Toni Delkov, deputetët Daniela Koleva dhe Panço Minov, paparalajmëruar ishin në protestë për të dëgjuar kërkesat e kultivuesve të revoltuar të rrushit.Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
Die

Zgjidh datën