THIRRJE PUBLIKE për përdorimin e mbështetjes teknike për organizimin dhe mbajtjen e manifestimeve për promovimin e produkteve bujqësore në Republikën e Maqedonisë së Veriut

30.4.2019 11:00:00


Lënda e thirrjes publike:

Dorëzim i  propozimit për përdorimin e mbështetjes teknike për organizimin dhe realizimin e manifestimeve për promovimin e produkteve bujqësore në Republikën e Maqedonisë së Veriut në fushën e bujqësisë, zhvillimit rural, pylltarisë dhe ekonomisë së ujit.

Më shumë informacion mbi dokumentin e bashkëngjitur më poshtë.

 

Javen oglas

Upatstvo

Share


Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
Die

Zgjidh datën