THIRRJE PUBLIKE PËR DHËNIEN E GJAHUT NË VENDET E GJUETISË PËR PËRDORIM ME ANË TË KONCESIONIT NË RAJONET SV NIKOLE, MAKEDONSKI BROD, KAVADAR, NEGOTINË, KOÇAN, BEROVË, DELCEVË DHE STRUGË

21.12.2020 15:00:00


Dokumente për tu shkarkuar

THIRRJE PUBLIKE PËR DHËNIEN E GJAHUT NË VENDET E GJUETISË PËR PËRDORIM ME ANË TË KONCESIONIT NË RAJONET SV NIKOLE, MAKEDONSKI BROD, KAVADAR, NEGOTINË, KOÇAN, BEROVË, DELCEVË DHE STRUGË
THIRRJE PUBLIKE
Share


Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
Die

Zgjidh datën