Vazhdohet afati për Konkursin publik për ofruesit e shërbimeve publike, zbatimin e masave dhe aktiviteteve nga ZOPOD

10.7.2018 11:00:00


KONKURS PUBLIK Për ndryshimin dhe plotësimin e konkursit public, ofruesit e shërbimeve publike, zbatimin e masave dhe aktiviteteve të ZOPOD (Programi i përbashkët bazë, për ruajtjen e bagëtisë) dhe obligimet për përcjelljen e zhvillimit nga zonat e zbatimit të programeve,  për kultivimin e nevojave të ZOPOD për vitin 2018.

I. DISPOZITAT E PËRGJITHSHME

Në Pjesën I të Konkursit Publik për ofruesit e shërbimeve publike - zbatimin e masave dhe aktiviteteve nga ZOPOD, dhe obligimet për përcjelljen e zhvillimit në fushën e zbatimit të programeve të mbykqyrjes për nevojat e ZOPOD për vitin 2018 ,, zgjasin 5 (pesë) ditë pune  nga dita e publikimi i tij, duke mos i llogaritur ditët e festës shtetërore "  ndryshohen dhe votohen       " vazhdon deri me datën 12.07.2018 viti (e enjte) duke përfshirë edhe datën 12.07.2018 vit. "

Dokumente për tu shkarkuar

zopod
1. Про.09.01.2009 с.в.3
2.Прог.19.02.2009 с.в.23
3. Прог.03.04.2009 с.в. 45
4. Прог 08.06.2009 с.в.70
5. Прог 02.09.2009 с.в 109
6. Прог.11.09.2009 с.в.113
7. Прог 28.10.2009 с.в.130
8. Прог.24.12.2009 с.в.154
Share


Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
Sht
Die

Zgjidh datën