Исправка за јавни повици

03.01.2020 10:00:00


ИСПРАВКА

НА ЈАВНИОТ ПОВИК БР.04/19 ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДАВАЊЕ ВО ЗАКУП НА ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ВО ДРЖАВНА СОПСТВЕНОСТ ДО 3 ХЕКТАРИ

Документи за превземање

Исправка 01
Исправка 02
Исправка 03
Исправка 04
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици