Јавен повик бр.03-19

23.12.2019 10:00:00


- Последниот ден за поднесување пријави за учество на јавниот повик е 22.01.2020 година (Среда)

 

Р.број

Регион

Р.број

Регион

1.

Берово

5.

Струмица

2.

Пехчево

6.

Прилеп

3.

Валандово

7.

Штип

4.

Гевгелија

 

 

Документи за превземање

Објава
Образец
Понуда за износ
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици