Листа на кандидати за полагање на ловечки испит ловечкиот испит

19.11.2019 11:00:00


 Ловечкиот испит ќе се одржи на 23.11.2019 година, во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на Ул.“Аминта Трети” бр.2 – Скопје, со почеток од 09:00 часот.

Документи за превземање

Листа на кандидати
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици