Јавен Оглас

20.11.2019 14:00:00


п о н у д а

за учество на Јавен оглас бр.02/19 за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост за површини до 3 хектари

- Последниот ден за поднесување пријави за учество на јавниот оглас е 10.12.2019 година (Вторник)

- Понудите доставени по овој јавен оглас ќе бидат јавно отворени на ден 13.12.2019 година (Петок) во големата сала за состаноци во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ул.Аминта Трети бр.2 Скопје со почеток од 10 часот.

 

Документи за превземање

Оглас
Оглас
Оглас
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици