Листа- негативни референци

25.10.2019 14:30:00


Назив на правно лице

Основ за објавување на негативна референца

Дата на донесување на решението за исклучување од идни постапки за доделување концесија на риби

Краен рок – времетрање на негативна референца

ЗСР “Абланица” – Берово

Едностран раскин на договор за концесија

02.02.2018 година

 

01.02.2021 година

“Турист” – ДООЕЛ - Кочани

Едностран раскин на договор за концесија

02.02.2018 година

 

01.02.2021 година

СРД “Злетовица” – Пробиштип

Едностран раскин на договор за концесија

02.02.2018 година

 

01.02.2021 година

ЗРСР “Долина на рибите” – Демир Хисар

Едностран раскин на договор за концесија

02.02.2018 година

 

01.02.2021 година

СРД “Пена” - Тетово

Едностран раскин на договор за концесија

04.04.2018 година

 

03.04.2021 година

ЗСР “Таш-ма” с. Таш Маруништа - Струга

Едностран раскин на договор за концесија

04.04.2018 година

 

03.04.2021 година

Пастрмка 2012 ДООЕЛ - Охрид

Едностран раскин на договор за концесија

26.07.2018 година

 

25.07.2021 година

СРК “Мамец” - Прилеп

Едностран раскин на договор за концесија

14.09.2019 година

 

13.09.2022 година

ДПТУ “Истатов” Благој ДООЕЛ – Нов Дојран

Едностран раскин на договор за концесија

14.09.2019 година

 

13.09.2022 година

 

 

 

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици