МЗШВ го објави огласот за јавна набавка на униформи на вработени лица во шумско - полициските станици

02.07.2019 10:08:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство го објави огласот за јавна набавка на униформи на вработени лица во шумско-полициските станици.
Со огласот е предвидено набавка на летни и зимски униформи како и обувки за вработените лица во шумско-полициските станици.
Рокот за поднесување на понуди е до 13.08.2019 година до 11 часот, а истиот ден во МЗШВ ќе се изврши и отворање на понудите.
Со огласот ќе се набават 400 униформи, за што Владата донесе одлука на седница. Овие униформи, шумските полицајци ги добиваат после 11 години.

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици