ЈАВЕН ПОВИК бр.03 / 2019 за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2019 година

19.03.2019 15:00:00


Предмет на овој оглас е доделување на финансиска поддршка за следните мерки:

- За мерка 412 Воспоставување на локални акциски групи (ЛАГ) 1.000.000,00


- За мерка 413 Реализација на стратегии за локален развој на рурални средини 13.000.000,00

Повеќе информации на следниот линк

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици