(ДИШЛ) ИНТЕРЕН ОГЛАС број 01/2019 за пополнување на работни места со унапредување

04.02.2019 15:30:00


Државниот инспекторат за шумарство и ловство, објавува:

 

ИНТЕРЕН ОГЛАС број 01/2019

за пополнување на работни места со унапредување

 

Државниот инспекторат за шумарство и ловство објавува интерен оглас за унапредување на 9 административни службеници.

Рокот за поднесување на пријавата со доказите трае 5 (пет) дена од денот на објавување на web страната на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и на web страната на Агенцијата за администрација.


ИНТЕРЕН ОГЛАС број 01/2019

Пријава за унапредување

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици