ЈАВЕН ПОВИК бр.01/21 за доставување на понуди за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари

04.08.2021 10:00:00


Врз основа на член 25-б став 2 и став 3 од Законот за земјоделското земјиште (“Службен весник на Република Македонија“ бр.135/07, 18/11, 148/11, 95/12, 79/13, 87/13 106/13, 164/13, 39/14, 130/14, 166/14, 72/15, 98/15, 154/15, 215/15, 7/16, 39/16 и “Службен весник на Република Северна Македонија“ бр.161/19), министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, објавува

 ЈАВЕН ПОВИК бр.01/21 за доставување на понуди за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост до 3 хектари

Документи за превземање

Понуда за износот на годишната закупнина
Објава 01-21
Образец- Понуда 01-21
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици