ЈАВЕН ОГЛАС број 02/2021 за вработување на определено време

22.07.2021 11:00:00


Врз основа на Член 23 став (4) од Законот за работни односи („Службен весник на РМ„ бр. 62/2005, 106/2008, 161/2008, 114/2009, 130/2009, 149/2009, 50/2010, 52/2010,  124/2010,  47/2011,  11/2012,  39/2012,  13/2013,  25/2015,  170/2015, 187/2013, 113/2014, 20/2015, 33/2015, 72/2015, 129/2015, 27/2016, 120/2018 и „Службен весник на PCM„ бр. 110/2019, 267/2020 и 151/2021) Министерот за земјодепство,шумарство и водостопанство донесе:

Документи за превземање

Одлука за избор - Раб.Место 1
Одлука за избор - Раб.Место 2 (1)
Одлука за избор - Раб.Место 2 (2)
Одлука за избор - Раб.Место 3
Одлука за избор - Раб.Место 4
Одлука за избор - Раб.Место 5
Одлука за избор - Раб.Место 6
Одлука за избор - Раб.Место 7
Одлука за избор - Раб.Место 8
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици