ИНТЕРЕН ОГЛАС за унапредување на 2 (два) административни службеници во МЗШВ

29.06.2021 12:00:00


ИНТЕРЕН ОГЛАС  за унапредување на 2 (два) административни службеници во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство

Документи за превземање

ИНТЕРЕН ОГЛАС за унапредување на 2 (два) административни службеници во МЗШВ
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици