ЈАВЕН КОНКУРС за давател на јавни услуги спроведување на мерки и активности од Програмата за заштита на биолошката разновидност во сточарството од 2018 до 2024 година за 2021 година

29.03.2021 11:00:00


Архивски бр.31-
Врз основа на член 60–б од Законот за сточарството (,,Службен весник на РМ”
бр. 07/08, 116/10, 23/13,149/15 и 39/16), Министерство за земјоделство,
шумарство и водостопанство обjавува:

ЈАВЕН КОНКУРС  за давател на јавни услуги спроведување на мерки и активности од Програмата за заштита на биолошката разновидност во сточарството од 2018  до 2024 година за 2021 година

Документи за превземање

ЈАВЕН КОНКУРС за давател на јавни услуги спроведување на мерки и активности од Програмата за заштита на биолошката разновидност во сточарството од 2018 до 2024 година за 2021 година
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици