Закони

На овој дел од интернет презентацијата на Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство, можете да ги пребарате законите што се однесуваат на министерството.
Можете да пребарувате по клучен збор или по тип на документ.

Пребарувај по клучен збор/клучни зборови
Назив на документЗакон од кој произлегуваБрој на службен весник
Закон за земјоделство и рурален развој49/2010
Закон за земјоделство и рурален развој53/2011
Закон за земјоделство и рурален развој