Директор - Митко Крстевски

e-mail: [email protected]

Седиште: ул. Аминта Трети бр. 2 трети кат Скопје

Контакт телефон/факс: 02/3134-477

Управата за семе и саден материјал е орган во состав на Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство и нејзина основна цел е да врши организациони и со нив поврзани стручни задачи од областа на производство, подготовка за трговија на семенски и саден материјал, пакување, сертифицирање, етикетирање, трговија со семенски и саден материјал од сорти на земјоделски растенија и врши внесувања на сорти на земјоделски растенија во националната листа и друго.


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици