Согласно член 53 став 3 од Закон за концесии и други видови на јавно приватно партнерство (“Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, 139/08 и 64/09),  Комисијата за извршената евалуација објавува извештај.

 

Конкурс 1

- Извештај на комисијата - Превземи


Конкурс 2

- Извештај на комисијата - Превземи

- Јавно отварање - Превземи


Конкурс 3

- Извештај на комисијата - Превземи

- Јавно отварање - Превземи


Конкурс 6

- Извештај на комисијата - Превземи


База на прашања за полагање на ловечкиот испит - Превземи


Листи за полагање на ловечкиот испит:
-Пехчево

-Кичево

-Скопје

-Струмица

-Крива Паланка

-Велес

-Прилеп

-Струга

-Куманово

-Гостивар

-Тетово

-Штип

-Кавадарци

-Дојран

-Скопје 2


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици