Благе Цветковиќ - Заменик министер


Благе Цветковиќ, ја презеде функцијата Заменик министер за земјоделство,шумарство и водостопанство на 26ти декември 2017 година.
Благе Цветковиќ, роден е на 07.04.1957 година во с.Четирце – Куманово
Националност: Србин
Дипломиран земјоделски инженер – Отсек лозаро-овоштарство – 1982 година
Вработен од 1984-2017 година во ТДЗП „Клечовце„ дооел – Куманово


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици